Sobre aquest bloc

Ja ho dic sovint però sóc una addicta a la lectura. En els darrers temps aquesta addicció l’he compartida amb altres, com per exemple les sèries, l’arròs al forn i mirar per la finestra quan plou (que, ben mirat, això no acaba de ser una addicció perquè per ací no plou massa).

Supose que, com a tots, depenent del moment en que em trobe m’agrada llegir més un tipus de novel·la o una altra. Si tinc temps i estic relaxada, solc triar lectures denses, grans històries, explicades per gaudir de cada paraula. Quan necessite evadir-me preferisc novel·les que em transporten a una altra banda, que m’enganxen i em facen desconnectar del món. Algunes no donen la talla, altres són exquisides.

Ací parle de totes de les que m’abellix parlar (però, tranquils, que ja vaig amb cura de no fer spoilers). Només per a que hi haja una opinió més i, per què no la meua? De vegades no saps què llegir i et va bé veure de quins llibres parla la gent i què en diuen (més si és Sant Jordi i n’has de regalar). Sovint no n’hi ha prou amb un comentari en Amazon o una ressenya de dues línies i és més útil (o més divertit) veure quines històries conta la gent i com s’han sentit al llegir-lo. No per prendre-s’ho com una doctrina, sinó per comparar, per acabar de decidir-se, per llençar-s’hi, per renunciar o, simplement, per passar-s’ho bé. Espere, doncs, que  passes una bona estona llegint les meues contraportades.

3 thoughts on “Sobre aquest bloc

  1. Bon dia,

    Sóc Sílvia Romero i voldria contactar amb tu per proposar-te una entrevista virtual sobre el teu blog. Es tracta d’unes entrevistes que després em publiquen a la revista digital Lo Càntich. Si vols tafanejar les que han aparegut de moment, les podràs trobar detallades en aquest enllaç:

    http://silviaromeroolea.es.tl/Xarxa-liter%E0ria-d–blogs-.htm

    En tot cas si et sembla bé envia’m un correu i ho acabem de concretar.

    Gràcies!

    • Hola Sílvia. M’ho miro en quant tingui una alenada. No és que hagi abandonat la lectura, però estic en stand by per la feina. A veure si reanudo la marxa i et llegeixo. Molta sort!

Deixa un comentari